Wij ontvangen baby's vanaf 2 weken tot +/- 12 maanden

-- tot een grootte van +/- 75 cm wordt een nekdrijfring gebruikt.

-- voor grotere kindjes gebruiken we een swim trainer harnasje.

 

Een sessie 'Baby Time' omvat:

- Hydrotherapiebad (+/- 25 minuten)

- Babymassage (+/- 20 minuten)

 

In het hydrotherapiebadje kan de baby vrij bewegen waardoor de neurologische en motorische ontwikkeling gestimuleerd wordt. De baby wordt beveiligd met een drijfring of een harnasje waarmee hij veilig kan ronddobberen in een aangename 36°C. Deze heerlijke temperatuur zorgt voor ontspanning en door de beweging zal de baby ook beter slapen. Bovendien verlicht de hydrotherapiesessie ongemakken zoals krampjes en reflux en zorgt het ook voor een snellere watergewenning. Het is dus een heel aangename en unieke ervaring voor het kleine spruitje!

Wij hechten uiteraard veel belang aan veiligheid! Onze drijfringen en harnasjes zijn vervaardigd uit zacht, stevig materiaal (geen plastic) dat voldoet aan alle veiligheidseisen en een EG-keurmerk heeft.

Nadien volgt een ontspannende babymassage! Deze massage voer je als ouder zelf uit onder onze professionele begeleiding. De volledige behandeling vergroot de emotionele band tussen ouders en baby.

Omdat wij van mening zijn dat dit een momentje is van intieme bonding, worden onze sessies ook altijd privé gehouden. Dit betekent dat er dus nooit onbekende mensen gelijktijdig een sessie kunnen volgen. Uiteraard kan er wel voor 2 kindjes geboekt worden als de ouders elkaar kennen (2 zussen, vriendinnen, nichtjes, … met kindjes rond dezelfde leeftijd of in geval van een tweeling).

 

Wij voorzien voor jou:

- Zwemluier

- Drijfring/swimtrainer harnasje

- Handdoeken

- Massage olie

- Badspeeltjes voor extra interactie tussen ouders en baby!

- Een drankje met keuze uit: water, koffie of thee

- een klein hapje

 

Je kan er ook voor kiezen om enkel van het hydrotherapiebadje te komen genieten. Dit is dan onze 'Bath - Time' sessie!