Wie zijn wij?

Ik ben Kathleen De Badrihaye, mama van een flinke dochter Mila.

Ik behaalde mijn Bachelor diploma Biotechnologie en ging daarmee aan de slag als consultant bij een IT bedrijf om hun softwareprogramma voor Recepuurbeheer en Quality control te implementeren bij voedingsbedrijven. Ik reisde vaak voor klantenbezoeken en kwam daardoor in contact met veel verschillende mensen en bedrijven. Het diverse sociale contact zorgde voor afwisseling in de job.

In 2017 kreeg ik de kans om in een andere functie te stappen, namelijk Product Manager. Dit was voornamelijk binnendienst maar ik was ervan overtuigd dat dit de job van mijn leven was. Het leek me zeker een pak beter te combineren met een gezinsleven als er een kindje zou komen. We waren ondertussen dik 2,5 jaar aan het proberen om zwanger te geraken en uiteindelijk was werken een manier om mijn zinnen te verzetten. In die periode gingen we ook vaak naar de plek die ons hartje had veroverd, namelijk Zuid-Afrika, waar ik mijn hobby (fotografie) naar hartenlust kon beoefenen.

Maar plots kwam daar het goeie nieuws, we waren eindelijk in blijde verwachting van een klein wondertje! Na de geboorte werd ik overmand door een dimensie van liefde die ik tot dan toe niet had gekend. Plots plaatste ik alles in een ander daglicht en was er maar 1 prioriteit meer in mijn leven, het welzijn van onze dochter.

Het deed me beseffen dat mijn job me helemaal niet de voldoening gaf die ik zocht.

Met Mila heb ik toen ook eens een babyspa bezocht en dan werd het meteen duidelijk welke richting ik uitwilde. Het contact met mensen, de lachende en blije gezichtjes, daar word ik echt gelukkig van.

Zo is het concept Moms Place beginnen groeien en zijn we begonnen met de inrichting ! Ik volgde extra opleidingen en behaalde een diploma levensreddend handelen bij baby's en kinderen, Shantala babymassage en 2 diploma's zwangerschapsmassage (Hydromed methode en  standaard methode)

Nu combineer ik Moms Place met een functie als Presales Consultant voor hetzelfde software bedrijf en dat zorgt ervoor dat ik mij volledig kan ontplooien en kan openbloeien. In beide jobs kan ik mijn sociale 'ik' zijn en ontmoet ik een diversiteit aan mensen met elk een eigen verhaal. Deze carrièreswitch is de verrijking in mijn leven waar ik naar op zoek was. Het vormt ook een perfecte synergie met het gezinsleven waardoor ik op geen enkel vlak aan kwaliteit moet inboeten. En dat is waar het mij uiteindelijk allemaal om ging.