Hoe verloopt een babyspa sessie ?

Je wordt persoonlijk ontvangen en begeleid naar de babysparuimte. Je kan je baby rustig omkleden en de wasbare zwemluier omdoen. Wij helpen bij het aandoen van de zwemring, swimtrainer of sitter float (keuze van het type zwembeveiliging hangt af van de leeftijd/grootte van de baby.

 

Het water van onze badjes is altijd 36 à 37 graden. We laten de baby eerst rustig wennen aan de nieuwe omgeving en het badje, daarna starten we de bubbeltjes. Jouw kleintje kan gedurende 20 à 25 minuutjes heerlijk bubbelen. Baby'tjes die het niet zo lang volhouden, halen we vroeger uit het badje. Wij laten jullie tijdens de hydrotherapie ook even alleen om te genieten. 

Na het badje volgt de massage. Wij tonen de technieken voor op een pop, jullie masseren zelf jullie baby. Zo leer je techniek en kan je dit thuis nog eens opnieuw doen.

Wil je graag een foto of filmpje maken, dan kan dat gerust, maar neem vooral de tijd om te genieten!

Wat breng ik mee?

Wij voorzien een zwemluier, handdoeken, tetradoeken, zwembeveiliging en massageolie. Jullie hoeven zelf niet extra te voorzien, enkel een propere luier en eventueel een flesje.

Hoe kan ik mij voorbereiden op een babyspasessie?

Een babyspasessie is intensief voor jouw baby. Zorg er voor dat jouw kleintje geen grote honger heeft voor je aan de sessie begint. Je kan ongeveer een uurtje vooraf nog een voeding geven. Zo is er voldoende tijd om dit ook even te laten zakken. Indien mogelijk kan je jouw baby ook een dutje laten doen vooraf. Zo is hij/zij niet te moe om aan de sessie te starten. Wanneer je jouw afspraakje reserveert, kies dan een moment waarop jouw baby al wat langer wakker kan blijven. Voor kleinere baby's (+/- 10 weken) is het aan te raden om in de voormiddag langs te komen. Dan hebben ze nog niet teveel prikkels moeten verwerken.

Vanaf welke leeftijd kan ik langskomen met mijn baby ?

Van zodra het naveltje volledig is dichtgegroeid, kan je langskomen (+/- 14 dagen). Wij hebben ook verschillende types van zwembeveiliging waardoor je kan langskomen tot 18 maanden.

Is er parkeergelegenheid?

Ja, wij hebben een privéparking voor de deur met plaats voor 2 auto's.

Met hoeveel personen mogen we komen?

Een babyspasessie is een intense en intieme beleving! Het is belangrijk voor de baby dat de omgeving daarvoor ook heel rustig is. Daarom laten wij per sessie maximaal 2 personen toe met een minimum leeftijd van 12 jaar. Wij werken ook uitsluitend privé. Tijdens jullie sessie zijn er dus geen andere gezinnen aanwezig. Om de baby optimaal te laten genieten van de rust vragen wij om jongere broertjes of zusjes niet mee te brengen.

Wanneer mag mijn baby niet komen?

Als jouw baby net zijn/haar vaccinaties heeft gekregen, dan wacht je best een aantal dagen vooraleer langs te komen. Is jouw kindje ziek (koorts, diarree, overgeven, ...), dan is het niet toegelaten om langs te komen.

Hoe vaak kunnen we langskomen?

Je kan zeker meerdere keren langskomen. Hoe vaker je langskomt, hoe meer voordelen een sessie biedt! Wij werken bovendien met spaarkaartjes. Kom je 3 keer langs, dan krijg je de 4de sessie gratis (of indien je verschillende soorten sessies koos, krijg je een waardebon voor de gemiddelde waarde van de sessies). We hebben ook enkele combi's (meerbeurten) opties, dan krijg je de korting al meteen! Meer info hierover vind je bij 'Tarieven'.

Kan ik een afspraak annuleren?

Een geboekte afspraak kan tot 24 uur op voorhand zonder kosten geannuleerd worden.

Annuleer je binnen de 24 uur of kom je niet opdagen, dan wordt de volledige sessie aangerekend. Want dit is een plaatsje die we niet meer tijdig kunnen opvullen.